Lette løft med en alu sækkevogn

Sponsoreret

Er du på udkig efter en sækkevogn til arbejdspladsen, der kan løfte tungt og samtidig giver de bedste vilkår for kroppen? Hos KS Gruppen kan du finde en alu sækkevogn, der emmer af sund ergonomi, stor brugervenlighed og gode funktioner.

Funktion, ergonomi og brugervenlighed

De fleste af os har prøvet at skulle flytte noget tungt, og de fleste af os har også erfaret, at det ikke er det nemmeste at gøre med de bare hænder, og at det på ingen måde gavner kroppen. Derfor er det fornuftigt at investere i en alu sækkevogn, og især på arbejdspladser, hvor der ofte løftes tungt. Hos professionelle er der visse krav til både funktion, ergonomi og brugervenlighed, og disse lever alu sækkevognen til fulde op til. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig for at løfte tung, for en alu sækkevogn gør det nemt for dig. Hos KS Gruppen har de adskillige modeller af sækkevogne. Du ser et udvalg på deres hjemmeside, og ligeledes kan du gå på opdagelse i deres katalog, hvor udvalget er endnu større.

Klarer stor belastning

Alu sækkevognene er i forstærkede flad-ovale aluminiumsrør, hvilket betyder, at de er i yderst lette materialer. Det betyder dog ikke, at de ikke er stabile og holdbare – tværtimod. Der er nemlig også tænkt på områderne på vognen, der bliver mest belastet, og der er de forstærket med indstøbte rustfrie ståldele, så stabiliteten er helt og aldeles optimal. Det helt smarte og gennemtænkte ved alu sækkevogne er, at de holder i mange år. Selvom det er en investering nu, er det en investering, du og dine kolleger kan få glæde af i mange år.