Derfor skal du bruge engangshandsker

Sponsoreret

Mange af os er begyndt at bruge engangshandsker både derhjemme, men også når vi færdes rundt i butikker. Men engangshandsker bruges også i mange andre situationer. For eksempel til forskellige arbejdsopgaver såsom personlig pleje og fødevarehåndtering.

 

Det er altid en god ide at passe på dine hænder, det gælder også, når du gør rent derhjemme. For aldrig før har vi brugt så meget håndsprit, som vi gør nu, og det er ikke altid det bedste at udsætte huden på hænderne for.

 

Derfor kan du supplere rengøringsartiklerne med engangshandsker. Men du skal huske at bruge dem på den rigtige måde. Du skal altid sørge for at have rene og tørre hænder, inden du tager handskerne på. Har du stadig snavsede hænder, vil bakterier og lignende hygge sig i fugten og varmen under dine handsker.

 

Du bør også vaske dine hænder, efter du har brugt handskerne. På den måde kan du vaske de mikroskopiske rester fra handskerne af, og du kan også forebygge allergi.

 

Vælger du at bruge engangshandsker, kan du vælge mellem flere forskellige slags. Det er nemlig ikke alle, der er lige velegnede til alle opgaver. Du kan vælge mellem latexhandsker, vinylhandsker og nitrilhandsker. Generelt bør du vælge en engangshandske uden pudder. Pudder har nemlig en evne til at brede sig, og derfor er der risiko for, at du kommer til at indånde små partikler fra handskerne.

 

Når du har brugt en engangshandske af enten den ene eller anden slags, så er det nødvendigt at smide dem ud. Engangshandskerne er nemlig en engangsfornøjelse og må ikke genbruges.