Kvalitetspunge

Sponsoreret

Carriealong er en del af én af Danmarks ældste lædervarekæder, og de sælger alt det nyeste, mest moderigtige og lækre inden for tasker og kufferter. Carriealong har et stort sortiment af forskellige brands, men de har også deres egne kvalitetsmærker. Deres egne mærker er til fornuftige priser, trods den høje kvalitet. Deres enorme passion for tasker ses i høj grad i det nøje overvejet udvalg. Det er kun de allerbedste og mest populære modeller, der sælges på deres webshop.

Ud over en online shop, har Carriealong også fysiske butikker i Svendborg, Kolding og også i Aalborg, hvor man kan komme og kigge, røre og dufte til læderet, inden man køber produkterne.

Et af de mange brands, der sælges på shoppen og i butikkerne, er Adax. Adax er kendt som værende et kvalitetsmærke, man ikke går galt i byen med. Adax laver tasker og punge i læder, og det er produkter, der holder i mange år, når man først har fået anskaffet sig sådan et produkt. Mulighederne er virkelig mange, når man beslutter sig for at købe et Adax produkt fra Carriealong.

Alle deres Adax punge er rigtig fine, og der findes både et udvalg til mænd og kvinder. Der findes alt fra de sorte lidt halvklodsede, men super rummelige punge, man kender fra nogle mænds baglomme, til spinkle og fine punge, der ikke kan indeholde ligeså meget, men måske ser lidt smartere ud. Der er lidt til enhver smag og personlighed på Carriealong, og derfør kan det anbefales at tage et smut forbi shoppen, hvis man kunne tænke sig en lækker taske eller pung.